Nettbutikk

Selg dine tjenester og produkter på nett!

Bygg opp din nettbutikk - bit for bit - med verdens mest populære nettbutikkløsning: WooCommerce for WordPress. Dette systemet har en utrolig mengde med funksjonalitet som overskrider det meste, og det beste er at det samtidig er enkelt. Med veldig gode grensesnitt for administrasjon og oppsett blir jobben en lek!

Vi tar oss av det tekniske, sikkerhetskopiering, sikkerhetstiltak og så videre. Så kan du konsentrere deg om det viktigste – selve hjemmesiden.

Så enkelt, så morsomt! Overlat det tekniske til oss. Med våre medarbeideres mangeårige erfaring kan du ha full trygghet og tillit til at nettbutikken din kjører sømløst og raskt.

Bruk energien der den behøves, på planlegging og produktplassering. Senk skuldrene, betalingsløsninger er integrert for PayPal, Dibs, SMSpay, Payex, Stripe, Amazon, faktura og mye mer.

Finn løsningen som passer for deg:

Tre tips for deg som ønsker å starte nettbutikk

Begynn med planlegging

Hva skal du selge, og til hvem skal du selge? Hvem er din målgruppe? Skal du ha både norske og utenlandske kunder? Hva er unikt med produktene du har å tilby? Planleggingen er faktisk halve gleden.

Bruk standardløsninger

For å spare penger og tid anbefaler vi å velge en godt etablert standardløsning som WooCommerce, som innehar alle aktuelle funksjoner du trenger, i tillegg til mulighet for utvidelser.

Søkeoptimaliser nettbutikken

WooCommerce, sammen med WordPress, har god funksjonalitet for såkalt SEO (søkemotoroptimalisering). Få nettbutikken din synlig på nett.

Verdens mest populære løsning for netthandel

WooCommerce er et "state-of-the-art"-system som har den unike fordelen at systemet er bygget sammen med WordPress, verdens mest brukte publiseringsplattform. WooCommerce har alle funksjoner du måtte tenke deg! Velg temaer, administrer butikk og produkter ned til detaljnivå, aktivér kun de funksjonene du trenger, sett opp flere fraktalternativer og tilby mange betalingsmåter for å imøtekomme din kundes behov.

SSL inkludert i prisen

I dag er god sikkerhet en selvfølge. SSL (Secure Socket Layer) er derfor en selvskreven komponent sammen med nettbutikken din. SSL sørger for sikker betaling, at informasjon ikke kommer på avveie samt enda bedre synlighet i søkemotorer. Din kunde - hans trygghet!

Oppdateringer inkludert

Nettbutikkpakkene våre inkluderer også oppdateringer av alle plugins og temaer, slik at du kan lene deg tilbake og tenke på andre ting.

Komplett nettbutikk rett ut av boksen!

Med WooCommerce er det enkelt å ta betalt via PayPal, Dibs, SMSpay, Payex, Stripe, Amazon, faktura og annet.

Systemet er multinasjonalt, noe som betyr at du kan velge innstillinger for språk, valuta, skatteregler og merverdiavgift ut ifra hvor brukeren kommer fra.

WordPress inkludert

WordPress er verdens mest brukte administrasjonsverktøy for hjemmesider og er "motoren" som kjører nettbutikksystemet WooCommerce. WordPress er gratis hos oss, og er selvfølgelig støttet på alle webhotell.

Les mer om WordPress her

Hva venter du på?

Kom igang med din nettbutikk i dag.

Usikker på hva du skal velge?

Hvis ikke alle spesifikasjonene nedenfor betyr noe for deg, kan det være veldig vanskelig å bestemme seg for hvilken pakke som passer best.

Forskjellen på pakkene nedenfor er i stor grad størrelsen på webhotellet. Den minste pakken vil i de fleste tilfeller være nok. Har du tenkt å legge ut en del bilder og større filer bør du se på en større pakke.

Er du usikker? Gå for den minste pakken - den kan når som helst oppgraderes i etterkant.

Er du fortsatt usikker på hva du skal velge? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en anbefaling basert på dine behov!

Velg løsningen som passer deg best!

Enkel nettbutikk

480 /år
 • 1 webside/nettbutikk
 • 1GB weblagring
 • 1GB e-postlagring
 • 1 MySQL-database
 • 50MB MySQL-lagring

Små bedrifter

720 /år
 • Mulighet for 3 ulike websider/nettbutikker
 • 5GB weblagring
 • 5GB e-postlagring
 • 3 MySQL-databaser
 • 150MB MySQL-lagring

Litt større bedrifter

1020 /år
 • Mulighet for 5 ulike websider/nettbutikker
 • 10GB weblagring
 • 10GB e-postlagring
 • 5 MySQL-databaser
 • 250MB MySQL-lagring

Alle våre nettbutikker inkluderer

Umiddelbar tilgang

Fri installasjon

Fri trafikk

Daglig backup

Installert SSL-sertifikat

Ubegrenset antall subdomener

Ubegrenset antall e-postadresser

Webmail

Spam- og virusfilter

Velg mellom PHP 5.6 og 7.0

Tilgang til å endre verdier i php.ini

MySQL-tilgang