NETTKONTOR

VI GJØR KONTORET TILGJENGELIG OVER ALT, ALLTID!

Sikkert

For de fleste bedrifter vil både datatap og uvedkommendes tilgang til data være hendelser som får store konsekvenser for driften i selskapet. Med Nettkontor flytter du hele risikoen inn på en sikker og sentral løsning hos oss.

Vi tar backup og tar vare på dataene dine.

Tilgjengelig

Løsningen fungerer enten du er ute på reise eller på kontoret. Du har muligheten til å koble deg til både fra datamaskiner og nettbrett. Om du sitter på jobben og arbeider med noe, kan du bare lukke ned løsningen og fortsette på hjemmekontoret.

Løsningen fungerer også fint på Mac.

Kostnadseffektivt

Har du en server stående i hjørnet på kontoret eller har bedriften din bygd et datarom? Det er enkelt å se seg blind på regnestykket med å kjøpe inn en server og direkte samenlikne det med hva man betaler pr. måned for Nettkontor. Om du setter opp regnestykket og tar høyde for risikoen med datatap, nedetid og konsulenthjelp for å "holde lyset på", så er Nettkontor en løsning som kommer godt ut, sett fra et økonomisk perspektiv.

Bestill en demonstrasjon

ENKELT Å KOMME I GANG

Bruker du Windows er det raskt og enkelt å sette opp Nettkontor. Videoen viser hvordan løsningen settes opp på noen sekunder. Dette kan gjøres på flere datamaskiner pr. bruker, eksempelvis på hjemmekontoret og arbeidsplassen.

ENDA ENKLERE FOR ENKELT-APPLIKASJONER

Trenger du kun tilgang til for eksempel regnskapsprogrammet, gjøres dette enkelt ved en såkalt "remote app". Det betyr at du bruker programmet som om det er installert på på din lokale maskin, mens det i praksis ligger trygt og godt inne på serveren.

Vi kaller dette for å "streame" applikasjonen. Du får alle fordelene med tanke på sikkerhet og tilgjengelighet samt fordelene med at det føles som det ligger lokalt.

Priser

Nettkontor prises enkelt ved at man betaler pr. bruker pr. måned.

Kun
1112,- /mnd.
pr. bruker
(minimum 4 brukere)

GRATIS ETABLERING

Grunnløsningen har ingen etableringskostnad. Om du ønsker å installere tredjepartsprogrammer, kan det tilkomme en kostnad fra eksterne konsulenter for å gjennomføre flytting og installering.

Hvorfor kvitte seg med den lokale serveren?

Ved å kvitte seg med den lokale serveren og heller flytte applikasjonene inn til oss, så sover man godt om natten.

  • Gode backup-rutiner
  • En sikker løsning
  • Ingen investeringskostnader
  • Alltid tilgjengelig
  • Enkelt for sluttbrukere
  • Ditt eget skrivebord i skyen

Hva kan flyttes til oss?

  • Regnskapssystemer
  • Fakturasystemer
  • CRM-systemer
  • Fagsystemer

Generelt kan du flytte og benytte alle applikasjoner du har installert på egen server til oss.