Kom i gang

ALT DU TRENGER FOR Å KOMME DEG PÅ NETT!

Nettside

Webhotell

Et webhotell hos UniWeb er en tjeneste på en webserver som gjør deg bruker i stand til å publisere filer på Internett. Et webhotell til å publisere hjemmesider. Våre webhotell inkluderer også e-postadresser.

Tjenester som WordPress, Joomla!, Drupal, Magento osv. driftes normalt sett på et webhotell. Med vår one-click-installer er det enkelt å komme i gang med disse!

Nettsidebygger

Den enkleste måten å komme i gang med din egen nettside er å bruke nettsidebyggeren vår. Dette er et enkelt verktøy som gir deg full kontroll over dine egne hjemmesider uten noen tekniske forkunnskaper!

Nettsidebyggeren vår er bygget på enkle prinsipper som dra-og-slipp for å legge til innhold, og du kan administrere innholdet fra hvor som helst i verden!

Alle sidene i nettsidebyggeren vår er mobiloptimalisert.

E-post

Når du eier ditt eget domenenavn kan dette domenenavnet brukes til å opprette epostkontoer. Våre tjenester dekker all grunnleggende funksjonalitet for å sende og motta e-post fra hele verden.

Du vil også få tilgang til webmail slik at du kan lese e-post fra hvilken som helst maskin.

For å få tilgang på e-post hos UniWeb.no trenger du en e-postpakke. Vi anbefaler å starte med pakken som vi kaller small mail. E-postpakken kan når som helst oppgraderes til en større pakke hvis det skulle være behov for mer plass.