Velkommen til uniweb

UniWeb har kjøpt kundeporteføljen til Registrar.no

I løpet av september overføres kundene fra Registrar.no til UniWeb. Oppkjøpet får ingen konsekvenser for Registrar.no sine eksisterende kunder utover et nytt telefonnummer til kundeservice, samt tilgang til et moderne kontrollpanel med langt flere muligheter enn tidligere. I tillegg vil webserverne byttes ut med helt nye servere i våre nye datasentere.

Kjøpet av kundeporteføljen til Registrar.no er med på å styrke posisjonen til UniWeb som ett av Norges største selskap innen webhosting, domeneregistrering og e-posttjenester. Registrar.no som ble startet i 2000 vil ikke overføre noen av sine ansatte til UniWeb. - Vi kjøper kundeporteføljen, og eierne har andre planer for fremtiden.

Registrar.no vil gradvis overføre e-post og webtjenestene til UniWeb i løpet av 2015. Informasjon om dette vil bli sendt ut til den enkelte kunde.

Hos UniWeb står kunden i fokus og vi har sannsynligvis landets beste support.

Velkommen som kunde!

Hvordan kontakte oss?

E-post

Send oss gjerne en e-post hvis du trenger support eller lurer på noe. Adressen er support@uniweb.no. Vi besvarer e-post nesten alltid innen samme arbeidsdag, senest dagen etter!

Telefon

Ring oss mellom kl. 08.30 og 16.00 på hverdager! Hos oss er det nesten ingen kø.
Ring: 33 33 38 20

Selvbetjening

Opprett og administrer domener, webhotell, epostkontoer, videresendinger m.m. via vårt brukervennlige og oversiktlige kontrollpanel.

Logg inn i kontrollpanel.

Supportartiklene er tilgjengelige 24/7 hele året. Her finner du svar på det meste om våre tjenester.