Vi hjelper deg igang på nett!

Hjemmeside

Det å ha en hjemmeside er viktig, det vet alle. Stadig flere søker på nettet for å finne informasjon og priser før de tar en kjøpsbeslutning. Faktisk viser studier at inntil 80% av oss gjør et søk i en søkemotor før vi bestemmer oss for å kjøpe noe. (Kilde: Omega Media).

Med andre ord er det viktigere enn noen gang å være synlig på nettet. Første steg for å synes er å ha et sted potensielle kunder kan besøke deg: En hjemmeside.

Hvordan komme i gang med en hjemmeside?

Akkurat det skal vi forsøke å belyse her. så du har litt mer kjøtt på beinet når du skal ta en avgjørelse for hvilket alternativ som passer for deg.

robot-prices

Trinn 1: Hva er formålet med hjemmesiden?

Når du skal sette i gang med en hjemmeside er første bud at du må ha klart for deg hva formålet med hjemmesiden er. Er målet

  1. å få potensielle kunder til å kontakte deg på telefon eller e-post?
  2. å spre informasjon om produkter/tjenester?
  3. en nettbutikk?

De forskjellige alternativene ovenfor spiller en stor rolle i forbindelse med valg av plattform til din hjemmeside. For å gjøre det enklere kan vi dele inn disse i tre kategorier.

Trinn 2: Hvilket behov har du?

Alternativ 1:
Jeg trenger kun en kontaktside

Med en kontaktside så får kunden enkelt tak i deg, og du kan si litt om bedriften din. Typisk innhold på en slik side:

  • Informasjon om produkter/tjenester
  • Litt om selskapet
  • Kontaktskjema / kontaktinfo

Alternativ 2:
Jeg trenger en side med informasjon om produkter / tjenester

Ser du for deg en hjemmeside med mange undersider så passer du inn i denne kategorien. Det kan være du trenger å legge ut mye relevant informasjon om produkter eller tjenester.

Alternativ 3:
Jeg trenger en nettbutikk

Skal du drive nettbutikk, altså bruke hjemmesiden din som butikklokale, må du også legge mer i leie.

Nettbutikken blir en kritisk del av bedriften, og det bør investeres deretter. Vi anbefaler alle som skal bruke hjemmesiden sentralt i daglig drift å gå for sterkere serverløsninger.

Uniweb anbefaler

Uniweb anbefaler

Trinn 3: Løsningene vi tilbyr

Webhotell

Egner seg til de aller fleste former for hjemmesider og er det beste valget for enkle hjemmesider samt publiseringsløsninger.

Business webhotell

Driver du nettbutikk eller er avhengig av høy ytelse så trenger du litt mer kraft. Denne løsningen egner seg perfekt til nettbutikker!