Webhotell

Beginner

kr 62,50 kr 9 /mnd første år

Deretter kr 62,50 /mnd.

1 nettsteder støttet

SSL sertifikat

10 GB Lagringsplass
256 MB database
%
Explorer

kr 115 kr 9 /mnd første år

Deretter kr 115 /mnd.

1 nettsteder støttet

SSL sertifikat

50 GB Lagringsplass
512 MB database
%
Enthusiast

kr 150 kr 9 /mnd første år

Deretter kr 150 /mnd.

5 nettsteder støttet

SSL sertifikat

150 GB Lagringsplass
1 024 MB database
%

Hvorfor Webhotell?

icon-globe
Driftsikkerhet

Vi leverer utelukkende hosting fra ett av Norges mest driftsikre datasenter.

Speedometer
Sikre nettsider - Gratis SSL

En av de viktigste tjenestene vi leverer, er sikkerhet. Våre webhotell blir sjekket for skadevarer og virus, og stenger tilgang til truslene før de skader hjemmesiden. SSL sikrer du med et museklikk - helt gratis.

icon-search
Overvåkning

Gjennom gode overvåkingsrutiner og logger kan vi oppdage angrep mot våre kunder på et tidlig tidspunkt.

Clock
SSD Lagring

Alle våre webhotell og databaser ligger på lynraske SSD-disker

Checkmark circle
Stabile nettverk

Vi har valgt en solid aktør for våre nettlinjer, og ligger direkte på kjernenettet til GlobalConnect, med redundans i flere ledd.

Avatar
Optimaliserte servere

Nyere teknologi gjøre serverne raskere, mer redundante og sikre enn hos andre leverandører som bruker f.eks. cPanel.

WordPress

WordPress er verdens mest brukte administrasjonsverktøy for hjemmesider. WordPress er gratis, og er selvfølgelig støttet på alle webhotell!

icon-wordpress
icon-powerfull

Trygt og godt med daglig backup

Vi tar backup av webhotellet ditt minst én gang i døgnet og oppbevarer historikk i inntil én måned. Du kan derfor føle deg trygg på at vi har en fungerende kopi dersom uhellet skulle være ute.

Gratis support når du trenger hjelp

Vi legger stor stolthet i å ha en best mulig supportavdeling, slik at du kan føle deg trygg på at du treffer en engasjert, imøtekommende og kompetent medarbeider når du trenger hjelp. Vårt mål er å være best på support!

icon-devices
icon-mobilefriendly

Usikker på hva du skal velge?

Forskjellen på pakkene nedenfor er i stor grad størrelsen på webhotellet. Den minste pakken vil i de fleste tilfeller være nok. Har du tenkt å legge ut en del bilder og større filer bør du se på en større pakke. Er du fortsatt usikker på hva du skal velge? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en anbefaling basert på dine behov!

Hvorfor velge Uniweb?

Avatar
Lang erfaring

Fordi vi kan det vi holder på med. Det er ikke så rart, med tanke på at vi har mer enn 20 års erfaring i bransjen. I løpet av denne tiden har vi ikke bare tilegnet oss kunnskap som gjør oss til en trygg aktør; vi har etter hvert også opparbeidet en solid kundebase hvor vi i dag leverer tjenester til 125.000 brukere. Så hva kan vi hjelpe deg med?

Star
Pålitelighet

Du skal føle deg trygg når du velger oss. Gjennom mange år har vi vært med på små og store tekniske forandringer i bransjen. Likevel er det noe som aldri forandrer seg hos oss: Ønsket om å tilby innovative produkter og tjenester som hjelper bedriften din.

Security
Sikkerhet

En av de viktigste tjenestene vi leverer, er sikkerhet. Vårt arbeid med sikkerhet er kontinuerlig, og våre servere overvåkes og vedlikeholdes døgnet rundt. Med oss kan du være trygg på at sikkerheten til bedriften din blir ivaretatt.