Webhotell

Small Webhotell
5919* /mnd
første år
Deretter 59 / mnd.
2 GB Lagringsplass
256 MB database
SSL-sertifikat
Large Webhotell
7929* /mnd
første år
Deretter 79 / mnd.
20 GB Lagringsplass
512 MB database
SSL-sertifikat
XL Webhotell
9939* /mnd
første år
Deretter 99 / mnd.
80 GB Lagringsplass
1 024 MB database
SSL-sertifikat

Hva som gjør våre webhotell spesielle:

  • Som eneste leverandør i Norge leverer vi webhotell som ligger på tre datasentre
  • Vi ser ingen grunn til å begrense trafikken til webhotellene, og inkluderer fri trafikk
  • Gjennom gode overvåkingsrutiner og logger kan vi oppdage angrep mot våre kunder på et tidlig tidspunkt.
  • Alle våre webhotell og databaser ligger på lynraske SSD-disker
  • Vi har valgt en solid aktør for våre nettlinjer, og ligger direkte på kjernenettet til GlobalConnect
  • Egenutviklet teknologi gjøre serverne raskere, mer redundante og sikre enn hos andre leverandører som bruker f.eks. cPanel.

Webhotell

Den enkleste måten å publisere en hjemmeside

Et webhotell er en tjeneste på en som gjør deg i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider. Våre webhotell støtter selvfølgelig WordPress, Joomla!, Drupal og mange andre systemer for å drifte din hjemmeside.

Vi tar oss av det tekniske, backup, sikkerhetstiltak og så videre. Så kan du konsentrere deg om det viktigste – selve hjemmesiden.

Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn.

robot-prices

Kom i gang med din hjemmeside i dag!

Finn webhotellet som passer for deg.

Hvorfor er vi det trygge valget for din hjemmeside?

Lang erfaring

Fordi vi kan det vi holder på med. Det er ikke så rart, med tanke på at vi har mer enn 20 års erfaring i bransjen. I løpet av denne tiden har vi ikke bare tilegnet oss kunnskap som gjør oss til en trygg aktør; vi har etter hvert også opparbeidet en solid kundebase hvor vi i dag hjelper 250.000 forskjellige mennesker. Så hva kan vi hjelpe deg med?

Fokus på sikkerhet

En av de viktigste tjenestene vi leverer, er sikkerhet. Vårt arbeid med sikkerhet er kontinuerlig, og våre servere overvåkes og vedlikeholdes døgnet rundt. Med oss kan du være trygg på at sikkerheten til bedriften din blir ivaretatt.

Pålitelighet

Du skal føle deg trygg når du velger oss. Gjennom mange år har vi vært med på små og store tekniske forandringer i bransjen. Likevel er det noe som aldri forandrer seg hos oss: Ønsket om å tilby innovative produkter og tjenester som hjelper bedriften din.

Trygt og godt med daglig backup

Vi tar backup av webhotellet ditt minst én gang i døgnet og oppbevarer historikk i inntil én måned. Du kan derfor føle deg trygg på at vi har en fungerende kopi dersom uhellet skulle være ute.

Gratis support når du trenger hjelp

Vi legger stor stolthet i å ha en best mulig supportavdeling, slik at du kan føle deg trygg på at du treffer en engasjert, imøtekommende og kompetent medarbeider når du trenger hjelp.

Vårt mål er å være best på support!

WordPress

WordPress er verdens mest brukte administrasjonsverktøy for hjemmesider. WordPress er gratis, og er selvfølgelig støttet på alle webhotell!

Les mer om WordPress her

Kom i gang med din hjemmeside i dag!

Finn webhotellet som passer for deg.

Usikker på hva du skal velge?

Hvis ikke alle spesifikasjonene nedenfor betyr noe for deg, kan det være veldig vanskelig å bestemme seg for hvilken pakke som passer best.

Forskjellen på pakkene nedenfor er i stor grad størrelsen på webhotellet. Den minste pakken vil i de fleste tilfeller være nok. Har du tenkt å legge ut en del bilder og større filer bør du se på en større pakke.

 

Er du usikker? Gå for den minste pakken - den kan når som helst oppgraderes i etterkant.

Er du fortsatt usikker på hva du skal velge? Nøl ikke med å ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en anbefaling basert på dine behov!