Hvordan få flere leads, henvendelser og kunder i 2016?

La 2016 bli året hvor du virkelig tar nettet til hjelp for å få bedriften din til nye høyder! I løpet av året kommer vi til å dele masse informasjon som du kan bruke for å hjelpe din bedrift til å få maksimalt utbytte av internett. Enten det er i form av å få inn flere leads, henvendelser og salg eller å effektivisere bedriften med smarte tjenester.

Til å starte det hele er vi så heldige at vi har fått arrangert et webinar med Jan-Ove Torsvik. Han er en av Norges fremste eksperter på dedikerte landingssider og hvordan du kan forbedre effekten av markedsføringen din uten å bruke mer penger på annonsering.

Webinaret er selvfølgelig helt gratis!

Der andre bare snakker om trafikk og synlighet, mener Jan-Ove at det ikke hjelper med all verdens synlighet dersom du ikke klarer å konvertere de besøkende til henvendelser og kunder. Han holder foredrag om emnet og har blant annet jobbet med Stig R. Myrseth, en av Norges mest kjente forvaltere; kredittsjekk-kjempen Bisnode; Nord-Europas største  leverandør av regnskapstjenester, Accountor og mobiloperatøren Telio.

Jan-Ove lærer deg blant annet:

  • Steg-for-steg hvordan Bisnode økte effekten av sin digitale annonsering med 320,75% ved å endre én ting i kampanjen sin
  • De to eneste måtene du kan doble antall henvendelser og kunder på, fra din digitale markedsføring
  • Hvilke 3 enkle steg du må ta for å få full kontroll på tallene dine og vite hva som fungerer og ikke fungerer
  • Hvilke verktøy du kan starte å bruke selv, uten teknisk kompetanse, for å få sving på markedsføringen din i 2016

Vi har begrenset antall plasser, så her gjelder “førstemann til mølla”-prinsippet.

Klikk her for å reservere din plass nå!