Om oss

I flere måneder har vårt team jobbet hardt med å lage en ny nettside som er enklere å navigere, og som gir en ny moderne nettsideopplevelse med større fokus på våre produkter og tjenester.

Det nye designet er inspirert av one.com! Uniweb er en del av group.one sammen med One.com, Fastname, ProISP og SYSE. Vi håper at du liker det nye designet like mye som vi gjør.

Hvem er vi?

Uniweb.no er et merkenavn som eies av ONE.COM NO AS, en bedrift som holder til i Norges eldste by Tønsberg.

Vi er 20 ansatte som jobber med serverdrift, support, forretningsutvikling, markedsføring og økonomi. Hver eneste uke blir vi bedre på infrastruktur, kundeservice og kompetanse - fordi vi systematisk kartlegger våre styrker og svakheter.

Vi gjør alt for å imøtekomme våre kunder. Tilbakemeldinger fra kunder hjelper oss til å tilby produkter som er etterspurte - samt designe systemer som er brukervennlige. I tillegg fokuserer vi på å ha en solid infrastruktur med høy ytelse på våre servere, slik at kundene blir fornøyde. Daglig får vi skryt over vår raske saksbehandlingstid og at vi ikke gir oss før et problem er løst.

ONE.COM NO AS er landets nest største ISP (Internet Service Provider) og leverandør av internett-tjenester for alle kundegrupper. Vi er en NORID-akkreditert registrar og registrerer toppnivådomener over store deler av verden. Vi leverer tjenester innenfor domeneregistrering, webhotell og e-post.

Etter 20 år i bransjen, bruker mer enn 125.000 mennesker våre tjenester. I 2020 omsatte vi for over 45 millioner kr.

Uniweb er akkreditert Norid-registrar

norid_badge_roundel-150x150