Om oss

Hvem er vi?

Uniweb.no er et merkenavn som eies av Digital Garden AS, en bedrift som holder til i Norges eldste by Tønsberg.

Vi er 20 ansatte som jobber med serverdrift, support, forretningsutvikling, markedsføring og økonomi. Hver eneste uke blir vi bedre på infrastruktur, kundeservice og kompetanse - fordi vi systematisk kartlegger våre styrker og svakheter.

Vi gjør alt for å imøtekomme våre kunder. Tilbakemeldinger fra kunder hjelper oss til å tilby produkter som er etterspurte - samt designe systemer som er brukervennlige. I tillegg fokuserer vi på å ha en solid infrastruktur med høy ytelse på våre servere, slik at kundene blir fornøyde. Daglig får vi skryt over vår raske saksbehandlingstid og at vi ikke gir oss før et problem er løst.

Digital Garden AS er landets nest største ISP (Internet Service Provider) og leverandør av internett-tjenester for alle kundegrupper. Vi er en NORID-akkreditert registrar og registrerer toppnivådomener over store deler av verden. Vi leverer tjenester innenfor domeneregistrering, webhotell og e-post.

Etter 20 år i bransjen, bruker mer enn 125.000 mennesker våre tjenester. I 2020 omsatte vi for over 45 millioner kr.

Uniweb er akkreditert Norid-registrar

norid_badge_roundel-150x150

Visjon

Vår visjon er å være først ut med det nye og alltid ha dyktige medarbeidere som trives godt i jobbene sine.
Vår visjon er forankret gjennom våre fem kjerneverdier, som hele tiden driver oss fremover.

Våre kjerneverdier "FIRST"

Friendly

Vi ønsker å være tilstede og tilgjengelige ved å være åpne og hjelpsomme. På denne måten skaper vi klimaet vi ønsker rundt oss.

Innovative

Vi er de som tør å ta det første skrittet og prøve nye veier. Vi stoler på egen kompetanse og evner. På denne måten søker vi etter å inspirere andre.

Reliable

Vi tar et stort ansvar for alt vi gjør, og våre kunders tillit er det viktigste for oss. Vi setter alltid sikkerhet og stabilitet i førersetet.

Sexy

Vi skal være trendy og friske i våre uttrykk og tilby attraktive produkter.

Thirsty

Fremfor alt tørster vi alltid etter å bli bedre. Vi streber etter å kontinuerlig lære, slik at vi stadig kan vokse og utvikle oss.