Sikkerhet

Digitale tjenester er mer enn noensinne utsatt for angrep og hacking.
Sikring av nett-tjenestene du benytter har blitt et nødvendig tiltak for en trygg, digital hverdag.
Unngå datatap og data på avveie med våre sikkerhetsløsninger.

SSL

Gi de besøkende økt trygghet på hjemmesiden din ved kryptering av data. Med SSL kan ingen fange opp sensitiv eller personlig informasjon, som kredittkortdata, brukernavn eller passord. Mer informasjon.

Datakriminalitetsforsikring

Med datakriminalitetsforsikring vil du få økonomisk erstatning og hjelp av eksperter hvis du blir utsatt for dataangrep, hackere eller virus. Profesjonelle IT-folk er tilgjengelige hele døgnet. Mer informasjon.

Lang erfaring

Fordi vi kan det vi holder på med. Det er ikke så rart, med tanke på at vi har mer enn 20 års erfaring i bransjen. I løpet av denne tiden har vi ikke bare tilegnet oss kunnskap som gjør oss til en trygg aktør; vi har etter hvert også opparbeidet en solid kundebase hvor vi i dag hjelper 250.000 forskjellige mennesker. Så hva kan vi hjelpe deg med?

Sikkerhet

En av de viktigste tjenestene vi leverer, er sikkerhet. Vårt arbeid med sikkerhet er kontinuerlig, og våre servere overvåkes og vedlikeholdes døgnet rundt. Med oss kan du være trygg på at sikkerheten til bedriften din blir ivaretatt.

Pålitelighet

Du skal føle deg trygg når du velger oss. Gjennom mange år har vi vært med på små og store tekniske forandringer i bransjen. Likevel er det noe som aldri forandrer seg hos oss: Ønsket om å tilby innovative produkter og tjenester som hjelper bedriften din.