Hvordan avpubliserer jeg siden min?

Du kan avpublisere nettsiden slik at den ikke blir synlig for andre mens du jobber, for så å publisere siden igjen når du er klar.

Trinn 1

Gå til ”Settings” og velg ”General” i menyen på toppen av siden.

Trinn 2

I menyen til venstre trykker du på ”Reset”.

Trinn 3

Trykk på knappen “UNPUBLISH“.

  • Var denne artikkelen nyttig?
  • Ja   Nei