Hvordan nullstiller jeg siden min?

Ønsker du å starte helt fra bunnen av, og fjerne alt som er gjort? Da kan du gjøre en reset av siden. Gjør oppmerksom på at ALLE endringer og innhold forsvinner.

Trinn 1

Gå til ”Settings” og velg ”General” i menyen på toppen av siden.

Trinn 2

I menyen til venstre trykker du på ”Reset”.

Trinn 3

Trykk på knappen “RESET”.

  • Var denne artikkelen nyttig?
  • Ja   Nei