FRIENDS

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

If

If Skadeforsikring

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med omtrent 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

Vi samarbeider med If på flere områder: Vi leverer blant annet sikkerhetsprodukter til Ifs kunder (trygg e-postlagring og Nettkontor), er rådgivende part for utarbeidelse av sikkerhetsvilkår på IT-relaterte forsikringer og er Norges første forhandler av Ifs Datakriminalitetsforsikring.

Vi har alle våre forsikringer i If. Én av grunnene er Ifs gode kriseberedskap når ansatte er på reise et sted i verden eller om et datasenter skulle brenne ned. Ved å ha tilgang til rammeavtalene som Nordens største forsikringsselskap tilbyr, har vi valgt god sikkerhet og kvalitet på dette området også.

Besøk if.no

PwC logo

PwC

PwCs granskingsenhet har et spesialisert nasjonalt og internasjonalt tjenestetilbud til private og offentlige virksomheter, for å forebygge, avdekke og granske kritikkverdige forhold - herunder forhold som er i strid med lov, etiske regler eller normer, eksempelvis korrupsjon eller andre former for misligheter.

Uniweb leverer varslingskanalen PwC bruker for å motta anonyme varsler på en sikker måte.

Besøk PwC Granskingstjenester

GlobalConnect_Logotype+Brandmark_BusinessBlue_RGB

GlobalConnect

GlobalConnect Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor.

GlobalConnect leverer tjenester som er spesialtilpasset Uniwebs krav til kvalitet og oppetid. Tjenestene driftes og overvåkes 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Vi er dessuten leverandør av e-post, domener og hostingprodukter til GlobalConnect sine kunder.

Besøk GlobalConnect

qross_kurssenter

Qross Kurssenter

Qross Kurssenter er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter og din naturlige kursleverandør når kvalitet står i høysetet. De tilbyr et stort utvalg kurs innen Adobe-programmene i tillegg til en rekke kurs innen WordPress, HTML/HTML5, CSS/CSS3, Google, grafisk produksjon, digitalfoto, videoredigering, Microsoft Office, Visio med mer. Sertifiserte instruktører med lang bransjeerfaring sikrer deg en profesjonell opplæring. Kontinuerlig utvikling og evaluering av kurs og instruktører er med på å sikre høy kvalitet.

Uniweb benytter Qross Kurssenter for opplæring av sine ansatte. Kompetansen kommer deg som kunde til gode.

Besøk Qross Kurssenter

akeo

Akeo

Akeo AS leverer ulike e-post- og samhandlingsløsninger som er basert på Microsofts teknologi. Akeo drifter og videreselger disse tjenestene via sitt forhandlernettverk i Norge.

Besøk Akeo