Slette e-postkonto

Slik sletter du en e-postkonto/e-postadresse som du ikke lenger trenger.

1. Logg på vårt kontrollpanel, velg “Mine tjenester”, “E-post” og “Funksjoner” for den aktuelle e-postkontoen. Velg deretter “Slett e-postkonto”.

2. Bekreft slettingen. Når du bekrefter dette vil kontoen i sin helhet fjernes fra vår server øyeblikkelig og lagrede data vil bli slettet.

Tips: Om du har utdaterte e-postbrukere men likevel vil sikre at du ikke går glipp av viktig e-post; legg til den gamle brukeren/kontoen som et alias til en annen konto.